Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу поділився думками щодо перемоги його підопічних над «Ворсклою» в нещодавньому матчі УПЛ.

У понеділок «Динамо» обіграло «Ворсклу» в матчі 7-го туру УПЛ із рахунком 2:0. Голами за киян відзначилися Назар Волошин та Динамо. Цей результат дозволив «Динамо» піднятися на 7-му сходинку турнірної таблиці чемпіонату.

Згодом Луческу відреагував на успішний результат, здобутий гравцями «Динамо».

«Дуже важкий матч для нас. Нам вдалося забити швидкий м’яч, хотіли забити ще, і для цього було багато можливостей, особливо в перші 15 хвилин, коли ми грали швидко та агресивно. Але потім почали припускатися помилок, намагалися грати швидко, але помилялися в технічних моментах, позиційно.

Але при цьому можу сказати, що ми повністю контролювали гру. У другому таймі так само мали багато моментів, мали забивати не один раз. Для наших гравців це хороший досвід, вони мають проаналізувати власну гру та помилки. Добре, що не дозволили забити супернику, оскільки «Ворскла» грала доволі агресивно в надії зрівняти рахунок», — заявив румунський фахівець.