У матчі 7-го туру чемпіонату України «Динамо» з рахунком 2:0 перемогло «Ворсклу».

Українська Прем’єр-ліга. 7-й тур.

«Динамо» Київ – «Ворскла» – 2:0

 Волошин, 5, Беніто, 83

 Сантана, 28, Скляр, 38, Корнієнко, 44

«Динамо» Київ: Бущан – Дубінчак, Попов, Біловар, Караваєв – Андрієвський (Рамадані, 86), Бражко – Волошин (Кабаєв, 60), Буяльський, Ярмоленко – Ванат (Беніто, 77).

Запасні: Нещерет, Моргун, Малиш, Дячук, Діалло, Михавко, Царенко.

«Ворскла»: Ісенко – Корнієнко, Бацула (Островський, 76), Сантана, Пердута – Скляр, Павлюк – Челядін, Нестеренко (Крупський, 62), Кане – Степанюк.

Запасні: Єрмолов, Якубу, Хрипчук, Черниш, Тіагуїньйо.

Арбітр: Ярослав Козик (Мукачево).

У заключному матчі сьомого туру київське “Динамо” без проблем переграло “Ворсклу”. Дебют зустрічі склався таким чином, що вже до п’ятої хвилини підопічні Мірчі Луческу могли забити три м’ячі. Однак мети досяг лише один удар: Ванат вивів Волошина віч-на-віч, який свого шансу не змарнував.

“Ворскла” лише ближче до 30-ї хвилини стала почуватися більш впевнено, але на той час рахунок міг зрости. У середині першого тайму Дубінчак закинув м’яч у штрафний майданчик полтавців, Біловар скинув головою у центр, а Ванат пробив у дотик. Але після втручання VAR арбітр відмінив гол, зафіксувавши у форварда “Динамо” офсайд.

Перерва не внесла особливих коректив. Можливо, “Ворскла” трохи активніше йшла вперед, проте нічого створити не змогла – за весь матч полтавці не завдали жодного удару у площину воріт. А “Динамо”, втративши кілька можливостей, все ж таки збільшило перевагу в рахунку. На 83-й хвилині Беніто вийшов віч-на-віч, обіграв Ісенка і відправив м’яч у порожні ворота – 2:0.

У турнірній таблиці чемпіонату України “Динамо” вийшло на сьоме місце, маючи в запасі три матчі.