Легіонер “Кривбаса”, автор одного з голів у матчі сьомого туру проти “Верес” Хвроє Ілич після матчу висловився про свої почуття та емоції.

– Хрвоє, нелегкий матч видався. Які емоції?

– Сьогодні багато емоцій: важлива гра, важлива перемога. Щасливі, що здобули три очки, тому що грали на домашній арені. Також дуже радий, що забив свій перший гол за “Кривбас».

– Як розвивалась гра?

– Ми забили швидкий гол, який допоміг нам психологічно, але “Верес» провів кілька контратак, й однієї з них вони скористались – ми пропустили. В цілому ж з першої до останньої хвилини ми контролювали гру. “Кривбас» виглядав краще та переміг цілком заслужено.

– Наскільки важливі такі звитяги наприкінці матчів?

– Ця перемога також важлива у тому плані, що надалі на нас очікує нелегкий графік: три матчі за вісім днів, у тому числі починається Кубок України. Цей успіх дозволить нам і психологічно, і фізично підійти до цих поєдинків у кращому стані.

Для мене це важливий гол, адже дебютний за “Кривбас». Сподіваюсь, це не останній мій гол за червоно-білих, особливо у цьому сезоні. Цей гол дозволяє команді піднятись у турнірній таблиці. Я безмежно радий, що можу допомогти команді.

Нагадаємо, що і ході святкування взяття воріт Ілич отримав пошкодження, але воно виявилося несерйозним.