Мікель Артета після переможного матчу над “Евертоном” дав інтервʼю, в якому поділився думками про недоторканість гравців основного складу:

“Нікому не гарантоване місце в стартовому складі, я цього не гарантую. Футболісти тут для того, щоб грати на найвищому рівні та робити свій внесок у перемогу. Це стосується кожного, ми встановили для себе такі стандарти.

З тієї ж причини сьогодні відбулися заміни у стартовому складі. Рая замінив Ремсдейла, Фабіо – Гавертца, та Нкетіа грав замість Жезуса. У мене не було жодного питання про те, чому Габріель не вийшов у старті. Він виграв більше трофеїв, ніж будь-хто в роздягальні. Включаючи мене. Але двоє гравців не можуть грати на одній позиції на полі.”

Також коуч додав про травму Мартінеллі:

“Він відчув її після удару по воротах. Зазвичай він не з тих гравців, які мають проблеми з м’язами, але йому довелося покинути поле. Після того, як лікарі його оглянуть, можна буде сказати про поточний стан.”

Артета розказав, що відчув після перемоги над “Евертоном:

“Дуже щасливий, надзвичайно задоволений виступом, тим, як ми грали. Шість років ми не могли перемогти на цьому стадіоні. Це був виклик, який стояв перед нами.

Я думаю, що ми домінували в грі від початку до кінця. Команда створила багато моментів. Зробити це тут – великий комплімент гравцям, тому що це далося нам нелегко.”