Зустріч “Кривбасу” та “Вереса” обіцяла стати дуже цікавою. Обидві команди перед перервою на міжнародні матчі здобули перемоги. Для “Вереса” вона була першою у чемпіонаті і може ментально перетворити команду. “Кривбас” у разі успіху сьогодні міг вийти на друге місце слідом за “Шахтарем”.

УПЛ, 7-й тур.

Кривбас Кривий Ріг – Верес Рівне 2 : 1.

1 – 0. Бескоровайний – 11.

1 – 1. Кучеров – 34-пен.

2 – 1. Ілич – 85.

Кривбас повів у рахунку на 11 хвилині. Захисник перервав навіс на Бескоровайного, м’яч відлетів до Кожушка, який пробив з гострого кута. Воротар відбив, але прямо на ногу Бескоровайному, який забив уже третій гол у цьому сезоні (нагадаємо, що Данило – центральний захисник).

Команди обмінялись моментами Задераки та Шарая – перший пробив неточно, а другий не зміг переграти воротаря Кривбаса. Верес результативно відповів на 34 хвилині. Задерака вискочив у підкаті під удар, а м’яч влучив у руку. Після перегляду VAR Анастасія Романюк призначила пенальті, який реалізував Кучеров. На перерву команди пішли за рахунку 1:1.

Другий тайм розпочався з небезпечного пострілу Кожушка – Паст відбив удар. Кривбас більше атакував на правах фаворита, але Паст не давав себе пробити. Проте, голкіпер Вереса не зміг нічого зробити на 85-ій хвилині, коли переможний м’яч забив Іліч. Взяття воріт організував Дібанго, який лівим флангом прорвався у штрафний, прострілив, Приходько ледь помітним дотиком перевів м’яч на Іліча, а той в дотик забив.

Таким чином, Кривбас набрав 14 очок та піднявся на друге місце – відставання від Шахтаря становить лише 3 пункти. Верес з 4 пунктами залишився п’ятнадцятим.