Зустріч останньої та передостанньої команд групи, яких відділяли три очки.

Колектив із Чернігова зазнав шостої поразки поспіль в Першій лізі посеред тижня. Проте, у гостей ситуація аналогічна – чотири поразки у чотирьох турах. Суперникам відступати нікуди, тому очікувалася гра за шість очок.

У господарів не зміг взяти участь у грі через застуду капітан Віталій Ментей. Замість нього у стартовому складі вийшов Макаренко. Що можна були згадати після першого тайму? Боротьба, помилки і гра без воріт. Проте, навіть за такого невиразного футболу “сіверяни” змогли забити. Шумило з флангу подавав, але м’яч зрізався і за неймовірною траекторією залетів у ворота – 1:0. Фортуна у цьому епізоді була на боці “Чернігова”. У гостей навіть натяку на гольовий момент не було.

На початку другого тайму продовжували контролювати хід матчу підопічні Чорного. Господарі не ризикували, але у захисті грали уважно. Гостям треба було забивати, але м’яч на чужій половині поля у них взагалі не тримався. Футболісти “Чернігова” були близькими до другого голу, але свої напівмоменти не могли реалізувати. Проте, це не завадило “сіверянам” перервати свою серію із поразок.

“Чернігів” – “Гірник-Спорт” 1:0

Голи: Шумило (31)