Безумовно, цей матч був центральним у турі, адже зустрічалися лідери групи. Обидві команди у нинішньому чемпіонаті ще не програвали. “Інгулець” вже вдруге у цьому сезоні приймав “Вікторію”, а перша зустріч завершилася кубковою поразкою господарів.

У першій половині зустрічі складно було віддати комусь ініціативу. Обидві команди по черзі володіли м’ячем, але розкриватися не хотіли, адже розуміли ціну помилки. Наприкінці тайму господарі залишилися у меншості. За фол у центрі поля другу жовту отримав Сидоренко. Реалізувати чисельну більшість до перерви сумчани не змогли.

Навіть у меншості підопічні Лупашка відкрили рахунок. Мельничук з флангу подав, а П’ятов в один дотик пробив у кут – 1:0. Не встигли гості оговтатися, як пропустили вдруге. Зі штрафного шикарним ударов відзначився Ярослав Богунов – 2:0. У психологічному плані підопічним Безсмертного вже було дуже складно повернутися у гру.

В середині другого тайму вперше після травми у гру увійшов один із лідерів петровців Олександр Козак. Забити хоча б м’яч гості не змогли. Наприкінці зустрічі за фол проти Резепова арбітр призначив пенальті у ворота сумчан. Одинадцятиметровий реалізував Кольцов – 3:0. Таким чином, “Інгулець” відривається від свого конкурента вже на сім очок.

“Інгулець” – “Вікторія” 3:0

Голи: П’ятов (57), Богунов (60). Кольцов (90. пен)

Вилучення: Сидоренко (36)