Безумовно, цей матч був найбільш очікуваним у п’ятницю. Підопічні Костишина у хорошому настрої приїхали до Львову, адже нарешті вперше у сезоні виграли.

У минулому турі підопічні Мирона Маркевича здобули третю поспіль перемогу, обігравши в гостях “Агробізнес”. Львів’яни не пропускали 270 хвилин.

Львів’яни потужно розпочали матч і вже на дев’ятій хвилині відкрили рахунок. Після прострілу Клименка потужно у дальній верхній кут пробив Костенко – 1:0. Гості могли відігратися, але удар Войтіховського парирував Кожухар. Підопічні Маркевича різноманітно грали в атаці, але помилки у захисті не дозволяли їм почуватися впевнено.

На 26-й хвилині хмельницький колектив відігрався. Задоя пробив у захисника, але першим на добиванні опинився Цибульник – 1:1. З огляду на розвиток подій, цей результат є закономірний. Занадто багато львів’яни дозволяли своїм суперникам. Цікавий та конкурентний футбол був у першому таймі.

У другій половині зустрічі почали грати одноманітно в атаці господарі, тому у суперника особливих проблем не було. На 60-й хвилині Пріхна схопив за футболку Демченка і арбітр призначив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Полегенько – 2:1. Цей м’яч знову додав львів’янан впевненості у власних силах. У підсумку, матч завершився перемогою “Карпат”.

“Карпати” – “Поділля” 2:1

Голи: Костенко (9), Полегенько (62, пен) – Цибульник (26)