Мальта приймала Північну Македонію у рамках 6-го туру відбору Євро-2024.

Відбір Євро-2024. Тур 6

Мальта – Північна Македонія – 0 : 2

Голи: Ельмас, 5, Манев, 41

Два аутсайдери групи С, в якій виступає збірна України, зустрілися між собою. Північна Македонія до початку матчу мала 4 очки, а ось Мальта усі чотири попередні поєдинки програла.

Перший тайм виявився вдалим саме для гостей. Македонці, хоч і менше часу володіли мʼячем, проте зуміли відзначитися двічі. Ще на 5 хвилині зустрічі Ельмас знайшов вільний простір та пробив прямісінько у правий кут. Перед ним були захисники суперника, але жоден з них не встиг заблокувати постріл. За кілька хвилин до перерви Манев подвоїв перевагу – головою замкнув подачу з кутового. Натомість у Мальти жодного удару у площину воріт.

У другому таймі боротьба продовжилася. Мальтійці одразу після перерви провели три заміни, що дозволило активізуватися в атаці. Проте оборона гостей не давала нічого серйозного створити.

У групі С Південна Македонія посідає 4 місце та має у своєму активі 7 очок. Стільки ж пунктів в України, яка опинилася на третій сходинці. На вершині таблиці Англія (13) та Італія (7), а Мальта на дні з нулем.