Колишній головний тренер київського Динамо та національної збірної України Йожеф Сабо прокоментував для 1927.kiev.ua нічийний результат в матчі Україна – Англія (1:1).

— Молодці! За рахунок хорошої працездатності, ігрової дисципліни всі 93 з хвилини, можна сказати, відбилися. У будь-якому разі, збірна Англії не мала стовідсоткових моментів, які привели б до забитих м’ячів. Звісно, моменти були, але в нас ще й голкіпер є, який зіграв здорово.

Англійці контролювали м’яч та гру, в принципі. Нашим було завдання відійти на свою половину і контратакувати. Мене лише дивує, що деякі футболісти дуже слабко зіграли. Матвієнко зіграв слабко. Недаремно його не запрошують в інші клуби. Також, Мудрик отримує м’яч і далі – лише по прямій. Розбіжись, вліво-вправо, зупинись, розтягни захист. Дуже слабко зіграв – . Біжить, біжить – дивлюся і соромно. Не знаю, куди його продадуть чи віддадуть, бо в «Челсі» він не гратиме. Яремчук теж слабкий – не знаю чому його поставив Ребров. Не очікував побачити його в складі. Переходить з однієї команди в іншу, а сам – ніякий. Довбик хоча б контролює м’яч за рахунок тіла, віддає.

— Кого можна виділити у складі збірної України?

— Дуже непогано зіграв Ілля Забарний. Також, дуже добре зіграв Степаненко – робить велику роботу. У відборі він хороший. Якщо назвати найкращого в цьому матчі, то, на мою думку, це Тарас Степаненко. Леоненко критикує Зінченка, але це футболіст, який бачить поле. Йому і дає таке завдання Ребров, як розігруючого. На полі помітно, що Зінченко має голову.

— Які зміни очікуєте в складі на збірну Італії?

— Звісно, зміни будуть. Збірна Італії – інша команда. Тим більше, в англійців кілька гравців основи пропустили гру. Давайте не будемо про це забувати. Вийшло, є позитивний результат, але зазнаватися не потрібно.