Голкіпер збірної України та “Реала” Андрій Лунін в коментарі пресслужбі УАФ на Youtube поділився очікуваннями від матчу відбору Євро-2024 проти Англії (9 вересня).

– Готуємося, розбираємо дії суперника. Настрій у збірній завжди гарний та бойовий, з цим проблем немає. Англія – фаворит? На папері – то діло таке, все вирішується на полі. У нас також хороші гравці, хороша команда. Бійцівські якості в нас навіть краще, ніж у них. Все побачимо дев’ятого числа.

Робота у “Реалі” та у збірній — це різні речі, взагалі два різні світи, два різних тренери, різна схема. Подобається, що у Реброва дуже сучасний підхід: намагаємося демонструвати гарний та динамічний футбол, але завжди на перший план виходить результат. Будемо намагатися його здобувати.

Як вдома – не буде ніде, але, звісно, грати в іншій країні та мати повний стадіон, таку підтримку проти такого сильного суперника — це, безумовно, буде чудовий вечір. Ми дуже вдячні, що маємо за кордоном таку підтримку. Це просто щось нереальне, і ми намагатимемося за це відплатити.