Головний тренер ЛНЗ Олег Дулуб розповів, як його підопічні заповнять вересневу паузу в чемпіонаті УПЛ, викликану участю в міжнародних матчах національної та молодіжної збірної України:

– Після двох днів відпочинку 6 вересня зберемося в Черкасах,10-го – зіграємо в Кривому Розі. «ЛНЗ» в постійному пошуку, ми зацікавлені в підсиленні кваліфікованими футболістами. Правда, вирішили, що Назарія Нича краще відпустити в оренду, де він матиме більше ігрової практики. Це дозволить йому прогресувати і повернутися в «ЛНЗ» сильнішим.

З нетерпінням чекаємо повернення в стрій Сергія Рибалки, Євгена Банади та Максима Ковальова. В них різного характеру травми, але, сподіваюся, що хтось з них відразу після поновлення чемпіонату вже зможе допомогти. Всі вони-досвідчені виконавці і конче нам потрібні.
Працюємо ми й над доукомплектуванням тренерського штабу. Дуже хочемо бачити в наших лавах Олександра Грановського, проте тут не все залежить тільки від нашого бажання. Все ж, зараз головне стабілізувати склад і гру, лише за таких умов є шанс піднятися вгору в турнірній таблиці.