У “Барселоні” провли повний аналіз суддівських рішень, які, на їхню думку, пішли на користь “Реалу” і нашкодили “Барсі” на старті сезону, повідомляє видання As.

“Барселона” провела порівняльний аналіз спірних рішень, ухвалених суддями на старті сезону, і на його підставі зробила висновок про те, що вони були явно упередженими. За даними As, клуб встановив, що за чотири тури Ла Ліги судді ухвалили чотири помилкових рішення на користь “Реала”, а також три помилки проти “Барси”.

Повний список помилок, встановлених “Барселоною”:

1-й тур: пенальті на користь “Атлетика”, який суддя Хесус Хіль Мансано не призначив у ворота “Реала” після епізоду за участю Едера Мілітао; пенальті на користь “Барселони”, який суддя Сесар Сото Градо не призначив у ворота “Гетафе” в епізоді за участю Гаві.

2-й тур: рука Джуда Беллінгема за рахунку 1:1 у матчі “Реала” з “Альмерією” (суддя – Хосе Марія Санчес Мартінес); два непризначені пенальті на користь “Барселони” (один – на Ламіні Ямалі, другий – на Роберті Левандовському) у матчі з “Кадісом” (суддя – Алехандро Муньїс Руїс);

3-й тур: скасований гол “Сельти” у ворота “Реала” через фол на Кепі Аррісабалазі (суддя – Ісідро Діас де Мера); офсайд у моменті з голом Александра Серлота у грі “Вільярреала” та “Барси” (суддя – Алехандро Ернандес Ернандес);

4-й тур: гол Хоселу “Хетафе” після офсайду (суддя – Маріо Мелеро Лопес).

Стурбованість “Барселони” посилюється тим, що ВАР втручався в кожен із цих епізодів, і схвалював ухвалені суддями рішення. Зазначається, що через невизначеність навколо Луїса Рубіалеса подати скаргу в RFEF зараз складно.