Вболівальники каталонської Жирони відреагували на виступ гравців збірної України Віктора Циганкова та Артема Довбика у матчі з Лас-Пальмасом (1:0).

У неділю, 3 вересня, в рамках четвертого туру іспанської Ла Ліги Жирона перемогла Лас-Пальмас (1:0).

Вболівальники каталонської команди висловилися з приводу гри українських легіонерів Віктора Циганкова та Артема Довбика.

YakumiSarai: «Єдина причина, чому Лас-Пальмас не переміг Жирону, полягає в тому, що у каталонців кращі гравці. Особливо Циганков. Він відрізняється від інших.

Ben10arevalo: «Циганков йшов на дубль у цій грі».

Teotfookinworld: «Що за гравець Циганков!».

GangesAlex: «Багатостраждальна гра, яку ми витримали завдяки чудовому Пауло Гассанізі. Мічел провів чудові заміни, якісна від Яна Коуто (для мене стартовий), Валері, Торре та Довбик змінили обличчя команди. А що вже говорити про Порту».

RuriBarlow: «Перемігши з рахунком 1:0 між Жироною та Лас-Пальмасом, господарі поля, ймовірно, майже заслужили усі три очки. Друге місце в таблиці за нинішніх обставин, і, чесно кажучи, не бачу причин, через які вони не можуть стати кращими. Довбик, Торре, Савіо можуть прогресувати».

TenaFT_: «Чудовий Довбик, якому треба просто забити. Дуже сильний нападник, переможець повітряних дуелей. Він намагався забити, але влучав у Альваро Вальєса. Великий футболіст, який має жахливу конкуренцію з боку Крістіана Стуані».