Центрбек ПФК Звягель Валерій Скидан, який забив сам і асистував Ващишину в матчі з Локомотивом, визнаний найкращим гравцем туру.

ПФК Звягель продовжив свій переможний виступ, розгромивши Локомотив (4:0). І це без вилученого основного голкіпера та після складного кубкового двобою з Оболонню! Навіть центральний захисник Скидан долучився до святкової перемоги, забивши особисто та записавши на свій рахунок асист.

Герой четвертого туру у Другій лізі Валерій Скидан поділився враженнями від перемоги над Локомотивом (4:0), а також наголосив на амбітних планах команди.

– Наскільки важливим для вас є визнання найкращого гравця туру?

– Безумовно, мені дуже приємно, але головне не зупинятися на досягнутому. Таке визнання мотивує мене досягати прогресу у майбутньому. Вірю, що не в останнє стаю найкращим у турі.

– Ваша команда минулий тур пропускала, але грала у Кубку проти Оболоні. Які емоції залишилися від цього матчу? Мали шанси поборотися за вихід до наступного раунду?

– Налаштовувалися на перемогу, не дивлячись на статус та рівень суперника. Мали непогані шанси забити, але в той день фортуна була не на нашому боці. Після гри всі були спустошені, адже віддали всі сили. Прикро, що не забили пенальті на останніх хвилинах.

– Які висновки зробили після матчу з представником УПЛ? Побачили до чого ще варто прагнути?

– За грою ми ні в чому не поступалися команді з УПЛ, а це означає, що рухаємося у правильному напрямку. Звягель ще заявить про себе.

– З якими очікуваннями підходили до матчу проти Локомотива? Розуміли, що молоді кияни можуть дати бій?

– Ми були морально і фізично виснаженими. Хлопці в Кубку віддали всі сили і емоції. Перед нами стоїть завдання перемагати в кожному матчі. Могли б зіграти краще, адже немає меж досконалості. Забили чотири голи, але могли б і більше.

– У цьому матчі ви проявили свої найкращі якості. Зіграли надійно у захисті, майже не помилялися. Один із найкращий ваших виступів у сезоні?

– Завжди намагаюся принести максимальну користь команді, викладаюся на 100%. Вважаю, що зіграв дійсно досить впевнено, але хай визначають кращих гравців вболівальники та преса.

– Ви запам’яталися якісною пасовою роботою як на ближні так і на дальні дистанції. Це вимоги тренерського штабу, щоб мали змогу через пас виходити із захисту в напад?

– Намагаємося грати у сучасний футбол, нав’язувати свою гру супернику. Кожен гравець прагне виконати тренерські настанови і поки що нам це вдається.

– Перед перервою ви збільшили перевагу своєї команди вдало зігравши на добиванні. Можете пригадати цей епізод?

– Опинився у потрібному місці у потрібний момент. Головне, що не втратив концентрацію і зміг відзначитися. Щасливий, адже не так часто забиваю.

– Після перерви під час кутового ви скинули на Ващишина, який довів рахунок до розгромного. Почуваєтеся на другому поверсі як риба у воді?

– У кожного футболіста є сильні та слабкі сторони. Багато працюю над собою на тренуваннях, намагаюся прогресувати від матчу до матчу. Використовую по максимуму свої сильні сторони.

– У чому, на вашу думку, Звягель досягнув найбільшого прогресу? За рахунок чого вдається грати так солідно і впевнено?

– Вважаю, що зараз набагато краще граємо у завершальній третині поля. Почали більше створювати моменти і реалізовувати їх. Прийшли досвідчені гравці, які вже мали змогу грати на найвищому рівні. Також відзначу тренерський штаб з досвідом роботи в УПЛ.

– Погоджуєтеся з тим, що кожен із літніх новачків додав грі команді нових яскравих барв?

– Дійсно, ми почали грали більш варіативно, використовуємо сильні якості футболістів. Новачки нам додали впевненості та солідності. Особливо це стосується грі в атаці.

– Як вам працюється під керівництвом Юрія Максимова? Чого нового навчилися?

– Для мене можливість працювати з таким іменитим тренером це неоціненний досвід. Намагаюся виконувати всі тренерські настанови, вчуся новому. Безумовно, ці знання допоможуть мені у майбутньому.

– Перед Звягелем стоїть завдання виграти Другу лігу?

– Прагнемо досягнути максимального результату, а там уже наприкінці сезону подивимося у таблицю. Зробимо все, що у наших силах.

Пресслужба ПФЛ