Лівий берег та ФСК Маріуполь не визначили сильнішого в межах 6-го туру Першої ліги. Матч завершився з рахунком 1:1.

Шостий тур у Першій лізі розпочався грою у Києві, де місцевий “Лівий Берег” приймав “Маріуполь”. Кияни наразі здобувають перемоги у Першій лізі лише на своєму полі. приазовці минулого турі стали першою командою, яка відібрала очки в “Інгульця”. Підопічні Олега Краснопьорова поки що більше одного голу за матч в чемпіонаті не забивали.

З перших хвилин господарі прогнозовано заволоділи ініціативою. Шикарну можливість відзначитися мав Микола Когут, але він з декількох метрів пробив повз ворота. Зв’язка братів Когутів майже спрацювала. Варто відзначити маріупольців, які як завжди досить організовано оборонялися.

В середині першого тайму після перегляду VAR арбітр призначив пенальті у ворота гостей. Євтухов побачив, що м’яч влучив у руку Пуди. Дуже складний епізод. На повторі здалося, що пенальті за те не варто призначати. Одинадцятиметровий реалізував Співаков – 1:0. Більше у першому таймі не забивали.

На 62-й хвилині другу жовту за фол у центрі поля отримав Астахов. Таким чином, кияни залишилися у меншості. Маріуполь взяли м’яч під свій контроль, але з конструктивом у них були суттєві проблеми. На 80-й хвилині всі питання міг знімати Іван Когут, але він не реалізував вихід один на один. На останній хвилині прямим ударом зі штрафного метрів з 35-ти Биковський зрівнює рахунок – 1:1. У підсумку, гра завершилася внічию.

“Лівий Берег” – “Маріуполь” 1:1

Голи: Співаков (28, пен) – Биковський (90)

Вилучення: Астахов (62)