Київське Динамо програло і в другому матчі проти Бешикташу в плей-офф кваліфікації Ліги конференцій.

Ліга конференцій. Плей-оф кваліфікації. Матч-відповідь.

«Бешикташ» – «Динамо» – 1:0. Перший матч – 3:2.

 Абубакар (52)

 Булут (33), Коллі (34), Абубакар (53), Розьє (58), Мулека (72), Учан (82) – Шапаренко (30), Сидорчук (40), Попов (48)

«Бешикташ»: Гюнок, Булут, Коллі, Уйсал, Розьє, Хаджиахметович, Фернандеш, Учан (Окслейд-Чемберлен, 89), Мулека (Ребич, 75), Рашица (Зайнутдінов, 76), Абубакар (Тосун, 81).

Запас: Дестаноглу, Ювакуран, Тосун, Окслейд-Чемберлен, Тикназ, Йилмаз, Делібаш, Акгюн, Онана, Мераш

«Динамо»: Бущан, Дубінчак, Сирота, Попов, Тимчик (Беніто, 89), Сидорчук (Бражко, 85), Шапаренко (Андрієвський, 76), Н.Волошин (Діалло, 76), Буяльський, Караваєв, Ванат.

Запас: Нещерет, Вівчаренко, Шепелєв, Перріс, Дячук, Царенко, Біловар, Беніто, Рамадані

Арбітр: Жоау Пінейру (Португалія)

Стадіон «Водафон Парк» (Стамбул, Туреччина).

Активніше матч розпочали “чорні орли”. Уперше в гру кіпер киян Бущан змушений був увійти вже на 2-й хвилині, коли зреагував на удар Мулека головою після навісу. Згодом воротар парирував діагональний постріл Учана, а після ще одного випаду Мулека за “Динамо” зіграла стійка.

“Біло-сині” зуміли відповісти в середині тайму. Це Ванат опинився на ударній позиції та відправив м’яч над поперечиною з-за меж штрафного майданчика. Міг перевернути гру Попов, але не зреагував на скидання Ваната після подачі Шапаренка зі стандарту.

Новий спалах активності “Бешикташа” припав на старт другої половини. На 52-й хвилині ініціативу на себе взяв Абубакар. Він накрутив оборонців на вході в штрафний “Динамо” та технічно відправив м’яч у дальній кут повз Бущана – 1:0.

Забитий м’яч не примусив турецький гранд скинути оберти. Стамбульці продовжили контролювати територію та час від часу турбували оборону “біло-синіх”. Ось той же Абубакар пробив поруч із дев’яткою із кількох метрів. А згодом Мулека перевірив пильність Бущана ударом у дальній кут.

“Динамо” ж уперше пробило в площину воріт “Бешикташа” на 83-й хвилині. Це Андрієвський з перспективного штрафного пробив фактично по центру з 20-ти метрів. Гюнок не без труднощів зафіксував м’яч.

Зрештою, “чорним орлам” вистачило й одного гола для перемоги в звітному поєдинку та протистоянні загалом. Стамбульці зіграють на груповому етапі Ліги конференцій. Натомість “Динамо” вже тепер може зосередитися на внутрішніх турнірах.