Ліга Європи. Раунд плей-оф. Другий матч 31 серпня.
Люблін. “Люблін Арена”
Арбітр у полі – Жером Брісар.
Арбітр VAR – Бенуа Мійо
“Зоря” 20:00 “Славія”
ТВ – УНІАН, YouTube, Київстар ТБ

“Зоря”

Луганчанам зараз доводиться несолодко, адже виступи на внутрішній та європейській арені залишають бажати кращого. Після поразки у Празі 2:0, “Зоря” не змогла втримати переможний результат у виїзному матчі проти “Мінаю” та зіграла внічию 1:1. Таким чином, команда досі знаходиться близько до зони вильоту.

Також додає проблем те, що через невдалий старт сезону Ненад Лалатович подав у відставку. Як мінімум у матчі в Любліні “Зорею” керуватиме його помічник Младен Бартулович, проте вже відомий головний претендент на посаду менеджера Валерій Кривенцов. Він приєднався до команди у Польщі, проте найімовірніше зможе прийняти її вже під час міжнародної паузи у вересні.

“Зоря” підходить до номінального домашнього поєдинку без особливих втрат (не рахуючи Назарія Русіна, який досі перебуває з клубом і ще не вирушив у “Сандерленд”, а також кількох гравців у лазареті). Однак Младен Бартулович, судячи з останнього інтерв’ю, не надто вірить у шанси української команди. Сподіватимемося, що гравці змусять його думати інакше

Орієнтовний склад “Зорі”: Турбаєвський, Кирюханців, Джордан, Батагов, Снурніцин, Дрішлюк, Мішнєв, Антюх, Волошин, Вантух, Герреро

“Славія”

Чехи продовжили серію без поразок у Першій лізі до 6 матчів, проте вони втратили перший рядок таблиці після виїзної нічиєї з “Яблонцем” 1:1. Зараз у них однакова кількість очок із празькою “Спартою”, проте “червоні” мають перевагу за додатковими показниками.

А щодо виступів у Лізі Європи, то підопічні Йіндржиха Трпишовського мають цілком реальні шанси продовжити виступи у другому за престижем клубному турнірі континенту. Однак маємо на увазі, що “Зоря” може попити крові з “біло-червоних” як мінімум завдяки фактору домашнього поля. Саме тут варто згадати умовно домашній поєдинок “Дніпра-1”.

Орієнтовний склад “Славії”: Коларж, Масопуст, Голеш, Огбу, Провід, Шевчик, Дорлі, Томіч, Лінгр, Юречка, Тиджані.

“Зоря”-“Славія”. Статистика особистих зустрічей

Це буде другий матч між цими клубами. У першій зустрічі “клаптеві” переграли “Зорю” 2:0, причому обидва голи були забиті у фінальній десятихвилинці.