Напередодні матчу-відповіді “Дніпра-1” зі словацьким “Спартаком” із Трнави в раунді плей-офф Ліги конференцій очікуваннями від цієї дуелі з кореспондентом UA-Футбол поділився олімпійський чемпіон Олімпіади-1988 у Сеулі Олексій Чередник.

На думку 62-річного фахівця, який свого часу успішно пограв у дніпропетровському “Дніпрі”, нашій команді буде нелегко.

– Після від”їзду Довбика, який був єдиною світлою плямою в “Дніпрі-1”, гра команди в атаці має вже зовсім не такий вигляд, як за його часів, – почав коментар Чередник. – А якщо ще врахувати, що Піхальонок грає після травми, то дніпряни перед повторним поєдинком перебувають не в дуже хорошому стані. Зі “Спартаком” доведеться дуже складно. Щоправда, той факт, що в “Дніпрі-1” відбулася зміна на тренерському містку, може зіграти йому на руку. Адже ви прекрасно знаєте, що часто в таких випадках команда отримує позитивний імпульс і здатна домогтися потрібного результату.

До речі, після того, як стало відомо, що іспанський тренер Гонсало Гарсія не працюватиме в “Дніпрі-1”, роль виконувача обов’язків головного тренера довірено Валерію Городову. Якщо справи в нього підуть добре, то я вважаю, що його потрібно буде на цій посаді залишати. Він досвідчений фахівець, який уже встиг попрацювати на посаді головного тренера в Прем’єр-лізі, очолюючи охтирський “Нафтовик”. Та й у ролі асистента Городов працював багато років – у “Кривбасі”, “Дніпрі”. Тож йому потрібно дати шанс. Особливо якщо враховувати, що в українському футболі він уже багато років і відмінно знає всіх молодих футболістів. Тим більше, що зараз така ситуація, що я не думаю, що в Україну хтось із іноземних тренерів охоче приїде.

Дай Бог, щоб той самий імпульс допоміг команді довести, що вона може перемагати. Хоча мій прогноз на сьогоднішній поєдинок зі словацьким “Спартаком” негативний. Думаю, що “Дніпро-1” далі не пройде.