Друголіговий “Васт”, він же “Миколаїв 1920” відреагував на чутки про припинення існування клубу.

“Шановні вболівальники та ЗМІ! Деякі соцмережі публікують інформацію про питання існування клубу, причину не виїзду на гру проти ФК “Скала 1911” та інші речі. Для того, щоб не ширились не обґрунтовані чутки, повідомляємо наступне:

Підставою для написання офіційного листа про перенесення гри чергового туру стала наявність інформації, яка на разі перевіряється керівництвом клубу про факт неявки групи футболістів в день виїзду на гру, а саме в суботу 26.08.23 року, броні по готелю і транспорт було скасовано і направлено офіційний лист про перенесення гри за день до матчу, тому що раніше повідомити про це клуб фізично не міг би. Достовірність вказаних причин, які були донесені керівництву клубу і стали підставами такої неявки перевіряється. Всі відповідні документи буде подано до КДК , клубом вжито відповідних заходів для усунення наслідків цієї події та врегулювання ситуації.

Стосовно існування і функціонування клубу запевняємо, що обґрунтованих підстав для припинення участі клубу в чемпіонаті не має! Внутрішні питання і недоліки, які могли б дестабілізувати ситуацію вирішено.

Клуб продовжує вживати заходів щодо усунення проблемних питань і стабілізації ситуації в цілому”, – йдеться у заяві клубу.