Підопічні Чижевського досягнули суттєво прогресу, якщо порівнювати зі стартом сезону. Після кубкового матчу футболістам “Агробізнеса” було непросто, але вони все ж змогли вирвати перемогу у “Хуста”. “Поділля” після річної паузи відновивши виступи у Першій лізі, ще не перемагало.

Перша ліга, 5-й тур.

Агробізнес Волочиськ – Поділля Хмельницький 0 : 0.

Вилучення: Гаврушко (87)

Раніше “Агробізнес” у цьому дербі Хмельницької області ще жодного разу не програвав. Підопічні Олександра Чижевського не програють у Першій лізі впродовж трьох ігор. “Поділля” з початку чемпіонату ще не перемагало, причому тричі зігравши внічию.

У першій половині зустрічі було багато позиційної боротьби, але до гольових моментів справа майже не доходила. Проте, м’яч все ж влетів у ворота, але у тому епізоді у Даниїла Волкова зафіксували положення поза грою. Не пощастило “Агробізнесу”. У другому таймі характер гри не змінився. Боротьби було більше ніж футболу.

“Поділля” на свою дебютну у сезоні перемогу не награло. Суттєві проблеми у підопічних Костишина з конструктивом. Щодо господарів, то вони завжди грають раціонально. Кадровий потенціал не дозволяє “Агробізнесу” грати більш цікаво в атаці. У підсумку, гра так і завершилася без голів.