У неділю, 27 серпня, Тобол на своєму полі зіграв внічию з Ордабаси із рахунком 0:0. Матч проходив в рамках 21-го туру чемпіонату Казахстану.

У складі господарів виступає український півзахисник Євген Шахов, на рахунку якого є сім виступів за національну збірну України, в яких він відзначився одним забитим голом. У цьому матчі він залишивсч на лаві запасних та так і не вийшов на поле.

За Ордабаси, натомість, грають одразу троє українців: Сергій Малий, Євген Макаренко та Артем Бєсєдін. Макаренко у складі збірної має 15 ігор, а Бєсєдін – 19 матчів та два голи.

Малий та Макаренко відіграли повний матч, а от Бєсєдіна замінили на 64-й хвилині.

Після цієї нічиї Тобол посідає шосту сходинку у турнірній таблиці чемпіонату Казахстану, маючи на своєму рахунку 27 очок у 18 матчах.

Ордабаси, натомість, йде першим з 48 балами у 19 поєдинках.

  • Макаренко перейшов до гранду казахського футболу цього літа після двох років у Фехерварі. З 2013-го по 2017 роки він виступав у складі Динамо.
  • Бєсєдін став гравцем Ордабаси після того, як Динамо по закінченні минулого сезону розірвало із ним контракт.
  • Шахов перейшов до Тоболу цього літа із Зорі, підписавши контракт до кінця сезону.
  • Малий виступає у Казахстані з 2013 року. Посередині цього сезону він перейшов до Ордабаси саме з Тоболу. Для міжнародних виступів він обрав казахську збірну, за яку вже зіграв 64 матчі і забив один гол.