Пройшли недільні матчі п’ятого туру Другої ліги України. Карпати-2 поступилися ЮКСА, Звягель розгромив київський Локомотив, а вінницька Нива зіграла внічию з Рухом-2.

У неділю, 27 серпня, були зіграні три матчі Другої ліги України.

ЮКСА завдяки голам Антона Євдокимова та Вава обіграли на виїзді Карпати-2 із рахунком 2:0. Звягель Юрія Максимова розгромив київський Локомотив, забивши одразу чотири м’ячи і не отримавши жодного у відповідь.

Рух-2 у свою чергу врятував нічию в кінці зустрічі проти Ниви завдяки голу Руслана Непейпієва, який зробив рахунок 1:1.

Карпати-2 – ЮКСА – 0:2

Завдяки голам Антона Євдокимова на третій та Вава на 40-й хвилинах у свої ворота львів’яни програли вже вдруге поспіль у цьому сезоні Другої ліги.

Звягель – Локомотив – 4:0

Голи у цій зустрічі забивали Денис Ндукве (16′), Валерій Скидан (42′), Артур Ващишин (67′), Богдан Оринчак (76′). Завдяки цим м’ячам підопічні Юрія Максимова здобули вже третю розгромну перемогу у новому сезоні чемпіонату.

Рух-2 – Нива – 1:1

На гол Олександра Євтіхова, який відзначився на 49-й хвилині, Рух-2 відповів результативним пострілом Руслана Непейпієва на 82-й і врятував нічию. 

  • Після цих матчів ЮКСА йде першою (13 очок), Звягель посідає третю сходинку (9 балів), Рух-2 – шостий (7 очок), Карпати-2 йдуть десятими (3 бали), Нива перемістилася на дев’яту сходинку (4 очки), а Локомотив залишився 13-м (1 бал).
  • Нагадаємо, що матч Васт – Скала-1911 було перенесено через проблеми миколаївського клубу.