Прімера. 3-й тур
25 серпня. Віго. “Балаїдос”
“Сельта” 22:30 “Реал Мадрид”
Арбітр: Ісідро Діас де Мера Ескудерос
Трансляція: MEGOGO Футбол 1

Сельта”

У “Сельти” лише одне очко у двох стартових турах, але домінуючий футбол у минулому турі на “Аноеті” з безліччю моментів і голом на 94-й хвилині надихнули фанатів. Тепер вони хочуть продовження.

Цього літа “Кельти” провели потужну за своїми мірками трансферну кампанію, підписавши Карлеса Переса, Старфельта, Дотора, Ману Санчеса, Жонатана Бамба. Так, пішов юний талант Габрі Вейга, але 36-річний Аспас, як і раніше, в топі Ла Ліги за створеними моментами. Це дає надію. За останні 7 років “Сельта” лише раз фінішувала у ТОП-10, і зараз це її головна мета.

“Реал”? Він у іншій ваговій категорії. Нехай здаватися “Кельти” не будуть, але й шансів мало. Надто слабкий у Бенітеса правий фланг, де Мінгеса та де ла Торре – любителі на тлі Вінісіуса. Козирі? Швидкість Бамба, зріст Странд Ларсена та розум Аспаса. Теоретично їх має вистачити на гол.

Реал”

У Мадрида початок сезону ідеальний у плані результатів і жахливий, якщо дивитися на травми. Менді, Мілітао та Куртуа – поки це некритично, але що буде під час боротьби на два турніри? На три?

Пересу є над чим подумати. Цього літа він уже підписав одного діаманта – Джуд Беллінгем у двох стартових турах видав 3+1. Не хвалить його лише лінивий, але дістаються компліменти й іншим – Віні, Родріго, Камавінзі. Непогано вписався зліва Фран Гарсія.

Потрібно розуміти, що поки “Сельта” будує команду для ТОП-10, Мадрид мітить у ТОП-1. Це різні рівні, і хоча боротьба буде, сенсація тут малоймовірна. Вінісіус – ось на кого радимо звернути увагу. І ще на пресинг. “Сельта” грає з двома центрхавами, а “Реал” – з чотирма. Анчелотті обов’язково це використає.

“Сельта” – “Реал”: статистика особистих зустрічей

“Сельта” програла “Реалу” 10 з 11 останніх матчів. Єдиний раз вистояти вийшло у лютому 2020-го у Мадриді (2:2). Минулий сезон? 1:4 вдома та 0:2 у гостях. І там, і там, без реальної боротьби.

Орієнтовні склади

У “Реала” поза заявкою через травми Куртуа, Менді, Мілітао, Себальос і Гюлер. Також очікуємо на повернення в основу Камавінги, що одужав. У “Сельти” травмовані Карлес Перес та Гонсалу Пасієнсія – обидві втрати чутливі для якості та різноманітності атаки команди.

“Сельта”: Вільяр – Мінгеса, Старфельт, Нуньєс, Ману Санчес – де ла Торре, Бельтран, Сотело, Бамба – Странд Ларсен, Аспас

“Реал”: Кепа – Карвахаль, Рюдігер, Алаба, Фран Гарсія – Вальверде, Чуамені, Камавінга – Беллінгем – Родріго, Вінісіус