Словацькі журналісти не розуміють, чому “Спартак” не зміг виграти, граючи майже весь матч у більшості, маючи достатньо моментів, а також слабкого суперника, який фактично не загрожував чужим воротам.

На думку місцевих ЗМІ, “Спартак” заслужив виграти в домашньому матчі, але навіть нічия – цілком прийнятний варіант, тому що достатньо виграти з мінімальною перевагою, щоб словацький клуб вийшов у груповий етап Ліги конференцій.

“Спартак” не зумів скористатися подвійною перевагою”, – журналіст сайту Sport24.ck здивований підсумковим результатом, адже словацький клуб майже весь матч грав у більшості і мав цією перевагою скористатися.

– У Трнаві футбол знову ожив! “Спартак” приймав український “Дніпро-1” на стадіоні Антона Малатинського. Аншлаговий стадіон та багато відомих осіб спостерігали за важливим матчем. Перший матч плей-оф Ліги європейських конференцій розпочався для Трнави ідеально, коли вони змусили захисника “Дніпра-1” сфолити, за що арбітр покарав українця червоною карткою. Незважаючи на перевагу в одного гравця, “Спартак” вийшов вперед лише на 55-й хвилині. Стадіон мало не звалився після голу Офорі. Через тринадцять хвилин Піхальонок зрівняв рахунок із пенальті, закривши тим самим рахунок у матчі. На жаль, скористатися подвійною перевагою трнавській команді не вдалося. Матч-реванш заплановано наступного четверга.

Окремо хочеться відзначити те, що відбувалося на стадіоні. На міській арені знову панувала фантастична атмосфера. Уболівальники “Спартака” ще раз показали, яке приголомшливе шоу вони можуть підготувати, тим самим суттєво допомагаючи своїм улюбленцям. Декілька відомих особистостей з’явилися в розкішних VIP-зонах стадіону. У тому числі й Мартін Шкртел, який був дуже зайнятий переглядом матчу, з’явився також один із найвідоміших словацьких бизнесменів та власник “Спартака Трнава” Володимир Поор.