Асистент головного тренера «Металіста 1925» Олег Голодюк прокоментував перемогу над «Гірником-Спорт» (3:1) у 1/16 Кубку України.

«Вийшла справжня Кубкова гра. Ви бачите за результатами інших матчів, що дуже важко грати незалежно від того, в якій лізі команди виступають. Команди Першої ліги максимально налаштовуються на матч.

Наші хлопці також молодці, ми їх попереджали, що буде дуже важка гра. Якщо буде, хоча б мінімальна, недооцінка суперника – можемо вилетіти з Кубку України. На щастя, цього не сталося.

Хлопці поставилися досить професійно й здобули заслужену перемогу. Хоча, я думаю, ми могли закривати трошки раніше цю гру. Самі собі створили проблеми, дали «Гірнику-Спорт» надію, що вони зможуть відігратися. 

Якщо дивитися на стартовий склад, у нас повністю змінилися 11 гравців у порівнянні з попереднім матчем проти «Минаю». Але ми завжди, в кожному інтерв’ю, у кожному командному зібранні кажемо, що для нас всі гравці рівні.

Й вони сьогодні показали, що вони гідні грати в УПЛ. У нас просто була ротація, а тепер у нас буде приємний головний біль – кого використовувати в чемпіонаті», – сказав Голодюк.

За «Металіст 1925» сьогодні забивали Арі Моура, Дмитро Юсов та Владислав Дмитренко. В наступному турі УПЛ харків’яни на виїзді зіграють проти ЛНЗ. Матч відбудеться в суботу, 26 серпня, о 15.00.