Екс-тренер “Динамо” Олександр Хацкевич поділився думкою про виступ киян цього сезону в Лізі конференцій.

“Найголовніше в цих іграх – результат. Те, що команда програла в першій грі, програвала у другому матчі і зуміли переламати – говорить про те, що характер є. Так, є проблеми, але це проблеми головного тренера, як їх виправляти. Сьогодні не так багато радості в Україні, тому кожній перемозі будь-якого нашого клубу, не лише “Динамо”, який представляє Україну, та збірній України треба радіти.

Чи є шанс пройти “Бешикташ”? До гри все 50 на 50. Зрозуміло, що “Бешикташ” зараз зміцнився і турецький футбол на сьогодні більш конкурентоспроможний у Європі. Але характер ніхто не скасовував. Тому бажаю хлопцям і в боротьбі з “Бешикташем” показати рівень і вийти далі.

Щодо молодих футболістів, то Сирота грав у Лізі чемпіонів. Може, Дячук не грав у єврокубках, решта всієї команди пройшла два роки в Лізі Чемпіонів грали в Лізі Європи, тому вже можна сказати, досвідчена команда з досвідом міжнародних ігор. Молодь є, тільки треба працювати та показувати результат, бо вони грають у команді “Динамо”, – сказав Хацкевич в ефірі Youtube-каналу Дмитра Хора.