Серія А. Асист Маліновського не врятував Аталанту від поразки Сассуоло

Сассуоло впевнено переграв Аталанту (2:1) в 32 турі Серії А.

Аталанта провалює сезон в Серії А. Надій на Лігу чемпіонів не залишилося, а після останніх невдач бергамаски ризикують взагалі залишитися без єврокубків. За підсумками сьогоднішнього матчу в команди Гасперіні одна перемога в 5 турах і середина турнірної таблиці.

Гасперіні знову обділив Маліновського. Минулого вікенду Руслан відіграв перший тайм, а в Лізі Європи взагалі не вийшов на поле. Сьогодні українець просидів 75 хвилин у запасі. У старті Аталанти під Сапатою вийшли Міранчук і Бога. Тренер визнав помилку і ранніми замінами випустив Копмейнерса та Мурієля, але й це не допомогло.

Аталанта непогано розпочала – Сапата створив моменти для 59-го номера та Пашаліча. А далі – жах. Сассуоло тотально переграв гостей класними контратаками. Перший гол забив Берарді (відгукнувся на передачу з глибини і хитнув захисника), але там судді вгледіли офсайд. Аталанта ніяк не могла загострити гру і водночас пропускала небезпечні атаки на свої ворота.

Сассуоло розігнав зразкову контру, яка завершилася голом Траоре. Через кілька хвилин господарі ще раз вибігли до воріт Спортьєлло – цього разу Траоре влучив у стійку. Ще був удар Кірікеша головою після кутового. Сассуоло повністю контролював хід поєдинку. І до перерви, і після. Ранні заміни Гасперіні нічого не змінили. У “нероверді” пройшла ще одна контратака, яка завершилася дублем Траоре.

Останній шанс Гасперіні – вихід Маліновського на фінальні 15 хвилин. За такий час Руслан придумав одну подачу, яку неточним ударом замкнув Сапата. А на останніх секундах українець вирізав шикарний пас з власної половини на Мурієля. Колумбієць скористався помилками оборони та перетворив закидання Маліновського в гол престижу. Втім, Аталанта все одно заслужено програла.

Максимович Назар

Recent Posts

Маріно Пушич: Я дуже-дуже пишаюся всіма своїми футболістами, які грали сьогодні за таких обставин, хоч це, звісно, було важко для всіх

Головний тренер «Шахтаря» Марино Пушич прокоментував нічию з «Дніпром-1» (1:1) у 29-му турі УПЛ.Читати далі

19 хв. ago

Олександр Філіппов: Нічия – закономірний результат

Автор голу у ворота донецького «Шахтаря» форвард дніпрян Олександр Філіппов прокоментував підсумки гри проти гірників.Читати…

24 хв. ago

Матч Дніпро-1 – Шахтар увійшов до історії УПЛ як найдовший поєдинок

19 травня відбувся матч 29-го туру Української Прем'єр-ліги 2023/24 між командами «Дніпро-1» та «Шахтар» Донецьк.…

28 хв. ago

Олег Шандрук: Наша доля досі в наших руках і головах

Виконувач обов‘язки головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук поділився емоціями після заключної домашньої гри чемпіонату…

31 хв. ago

Тренер української команди вихопив червону та показав її арбітру

19 травня відбувся матч 9-го туру Першої ліги України у Групі вибування між командами «Металург»…

53 хв. ago

Стали відомі оцінки українців за останній тур АПЛ

В АПЛ відбувся останній, 38-й тур. У кількох матчах брали участь представники України.Читати далі

59 хв. ago