Англійський клуб офіційно оголосив про те, що Мейсон Грінвуд більше не виступатиме за «червоних дияволів».

Манчестерський клуб підбив підсумки внутрішнього розслідування, яке було пов’язане зі звинуваченнями гравця у зґвалтуванні його дівчини, і дійшов висновку, що 21-річний півзахисник невинний.

Незважаючи на це, сторони дійшли висновку про те, що гравцеві буде складно відновити кар’єру. Таким чином, сторони припинять співпрацю.

«На підставі наявних у нас доказів ми дійшли висновку, що розміщені в інтернеті матеріали не дають повної картини і що Мейсон не скоював злочинів, у яких спочатку його звинуватили. При цьому, як сьогодні публічно визнає Мейсон, він зробив помилки, за які бере на себе відповідальність.

Усі учасники процесу, включно з Мейсоном, усвідомлюють, що йому важко відновити кар’єру в Манчестер Юнайтед. Тому ми дійшли згоди щодо того, що доцільно буде зробити це за межами Олд Траффорд. Тепер ми працюватимемо з Мейсоном з метою досягнення цього результату”, — йдеться в заяві.

Нагадаємо, у січні 2022 року Грінвуда звинуватили у спробі зґвалтування своєї коханої, а також у погрозах убивства.

Спочатку англійця випустили під заставу, а в лютому поточного року поліція повідомила, що з Грінвуда знято всі перераховані вище звинувачення. Влітку у футболіста і дівчини, яка звинуватила його в зґвалтуванні, народилася дитина.