У стані київського “Динамо” існує неймовірна напруженість у відносинах між футболістами, що позначається на грі та результатах команди.

Особливо чітко це було видно під час поєдинку Прем’єр-ліги України, в якому “біло-сині” сенсаційно програли одеському “Чорноморцю” 2:3.

Про це у своїй авторській програмі на YouTube-каналі “ПроФутбол Digital” розповів відомий журналіст Володимир Звєров. За його словами, гравці “Динамо” постійно висловлюють один одному претензії, лаються, сваряться та конфліктують, що можна побачити, якщо наживо спостерігати за гравцем киян.

“У “Динамо” проблеми з комунікацією між футболістами на полі. Вони сваряться між собою, нервують у розмовах. Це те, що видно біля поля і що ти не побачиш за телевізійною картинкою. Є внутрішня нервозність, яка переходить у зовнішню. І це також дуже важливий фактор того, що результат не досягає. Ось ця психологія, нерви, помилки, яких дуже багато у всіх лініях гри “Динамо”, накладаються і ця нервозність стає ще сильнішою і вона просто вибухає. Це те, що залишається за кадром. чого ви не побачите за турнірною таблицею та рахунком на табло”, – сказав Зверов.

Зазначимо, що після поразки від “Чорноморця” головний тренер “Динамо” Мірча Луческу наїхав на гравців своєї команди зі словами “я злий”.