Головний тренер Ворскли Віктор Скрипник не має шансів очолити Дніпро-1 після відставки Олександра Кучера.

Це рішення було прийнято вищим керівництвом дніпровського клубу.

Дніпро-1 перебуває у пошуках нового головного тренера після того, як Олександр Кучер оголосив про свою відставку. Нагадаємо, що це сталося після поразки дніпрян від Оболонні із рахунком 1:2.

Проте стало відомо, що нинішній наставник Ворскли Віктор Скрипник не має шансів обійняти вакантну посаду у дніпровському клубі.

«Скрипника не буде по тій же причині, чому його не було в момент відходу Дмитра Михайленка. Це побажання головних акціонерів не бачити Скрипника у керма Дніпра-1 по лише їм відомим причинам. Це їх особиста справа. Там є якісь нефутбольні моменти.

Не тому, що він комусь не подобається як спеціаліст, а тому що керівництво не хоче його тут бачити. Не Андрій Русол і компанія, а керівництво вище. Це їх вольове рішення», – сказав ведучий ютуб-каналу «Причал» Олександр Скляр.

Нагадаємо, що влітку 2020 року Дніпро-1 розглядав кандидатуру Скрипника. Призначення не сталося через те, що керівники Зорі, де тоді працював український спеціаліст, та дніпрян досягли домовленості, за результатами якої він залишився у луганському клубі.

Михайленко, який тоді був головним тренером команди, був звільнений вже у вересні того ж року