Колишній захисник «Львова» Олексій Дитятьєв заявив, що батько арбітра благодійного матчу Game4Ukraine працював на грі, яку російські окупанти організували на Херсонщині.

– Колишній президент «Таврії» Репілевський організовував на окупованій Херсонщині футбольний матч 9 травня. Хто ще з відомих людей був залучений до фейкового дійства?

– Звичайно, я знаю багатьох, але широкому загалу ці прізвища нічого не скажуть. Деякі потім вибачалися і казали, що не хотіли приймати в цьому участь, але репутація – це така справа, що її важко відбілити.

В мене взагалі дуже багато запитань до деяких мешканців Нової Каховки, які певною мірою співпрацювали з ворогом. Час всіх розсудить.

Судив той матч Анатолій Бакулін. Його син зараз працює в Англії, він обслуговував матч Game4Ukraine, що для мене дуже дивно. Велике запитання до організаторів: як цю людину взагалі могли покликати судити гру?

Наскільки мені відомо, Анатолій Бакулін працював на матчі окупантів добровільно, а не примусово. Ось з такою людиною сфотографувався Андрій Шевченко. Дуже дивно, що із заявки Game4Ukraine виключили Еріка Абідаля, який їздив у Росію, але погукали колаборантів, – сказав Дитятьєв.