Тернопільський колектив на тижні зазнав прикрої поразки у Кубку України від друголігової “Скали 1911”. Підопічні Малика пропустули на останніх секундах додаткового часу. “Металіст” вирізняється морально-вольовими якостями, але концентрації на всю гру їм не вистачає.

Перша ліга, 4-й тур.

Нива Тернопіль – Металіст Харків 0 : 0.

0 – 1. Луців – 81.

“Нива” після двох перемог на старті в минулому турі в гостях поступилася одноклубникам з Бузової. У середу підопічні Василя Малика провели ще один виїзний матч, цього разу кубковий ‒ і в гостях в екстра-таймі програли” Скалі 1911″. “Металіст” повернувшись до Першої ліги, ще не перемагав. Відзначимо, що у старті харків’ян сьогодні з’явилися новачки – брати Луціви.

У першому таймі складно було віддати комусь ініціативу. Було багато сумбуру, але обмаль конструктиву. Варто віддати належне гостям, які при першій можливості намагалися вибігати в атаку. Пригадати можна хіба що удар Гомеса, але легіонер не влучив у площину. У господарів небезпечно з гострого кута вище воріт пробив Різник. На перерву суперники пішли без голів.

На початку другого тайму з меж штрафної пробивав Різник, але вище воріт. Гості відповіли ударом Василя Луціва, але занадто неточно. На жаль, у цьому матчі по справжньому небезпечних моментів було обмаль. На 81-й хвилині харків’яни вийшли вперед. Василь Луців першим встиг на добиванні і пробив у дальній кут – 0:1. Гол у своєму дебютному матчі. “Металіст” вперше у сезоні перемагає.