Верес вдома поступився Ворсклі у матчі 4 туру УПЛ. Гра завершилась з рахунком 2:1 на користь полтавського клубу.

Українська Прем’єр-ліга. 4-й тур.

«Верес» – «Ворскла» – 1:2

 С.Шарай (20) – Кучеров (6, автогол), Юрченко (18).

 Шевченко (62) – Челядін (38), Сантана (45+2), Скляр (48), Нестеренко (71), Кане (80).

 Марусич (89).

«Верес»: Паст, Вовченко, Курко, А.Блізніченко (Гайдучик, 88), Марусич, Яго (Гагун, 78), С.Шарай (Світюха, 78), Балан (Гакман, 64), Кучеров, В.Шарай, Шевченко.

Запасні: Когут, Корколим, Жуліо Сезар, Хондак, Кучеренко, Кухарук.

«Ворскла»: Ісенко, Пердута, Скляр, Юрченко (Тіагуіньо, 83), Степанюк, Чеснаков, Павлюк, Бацула, Челядін (Нестеренко, 67), Кане, Сантана (Л. Рамірес, 74).

Запасні: Єрмолов, Л. Рамірес, Хрипчук, Кулаковський, Черниш.

Стадіон: «Авангард» (Рівне).

Арбітр: Анастасія Романюк (Івано-Франківськ).

Владислав Шарай на старті поєдинку цілився у дальній кут – Ісенко парирував. Невдовзі Кучеров намагався врятувати Верес після пострілу Степанюка, але зрізав у власні ворота.

Ще до перерви Юрченко подвоїв перевагу, вдало зігравши на добиванні. Буквально за 2 хвилини “червоно-чорним” вдалося відіграти один гол. Чеснаков, Павлюк та Ісенко начудили, намагаючись розіграти м’яч у власному штрафному, але він опинився у Станіслава Шарая, якому залишилося лише поцілити у порожні ворота.

На старті другого тайму Верес активно пресингував Ворсклу. Зокрема С. Шарай скористався помилкою суперників у захистів та пробив, але мʼяч пролетів над воротами. В іншому епізоді Ісенко врятував після пострілу Блізніченка. Свій момент мав і Гакман, проте і йому не вдалося пробити голкіпера гостей.

Марусич під час атаки влетів у Ісенка та отримав пряму червону на 89 хвилині, залишивши рівнян у меншості. Гайдучик міг відновити паритет, але арбітр скасував взяття воріт через офсайд.

Наразі полтавська команда посідає 12 місце з 3 очками, а Верес опинився на 14 сходинці з 1 балом.