У п’ятницю, 18 серпня, Карпати зіграли внічию із рахунком 1:1 проти команди Нива Бузова у матчі лідерів Першої ліги України. Це дебютна втрата очок для львів’ян у цьому сезоні.

Головний тренер команди Мирон Маркевич прокоментував цей результат, зробивши комплімент супернику.

«Нива – доволі організована команда. Вони давно разом грають, починаючи ще з Другої ліги, тому відчувається їхня зіграність. Хоча у суперника не було багато моментів. Ми мали три шанси, з яких потрібно було бодай два реалізовувати, щоб спокійно грати далі.

Ми важко забиваємо м’ячі, тому має місце нервозність. Ще й наприкінці матчу суперник влучив у поперечку після штрафного удару».

Також спеціаліст назвав проблему своїх подопічних і сказав, що треба для її вирішення.

«У нас виник брак концентрації на останніх хвилинах поєдинку. Потрібно бути більш зосередженим, тим паче, за такої мінімальної переваги. На жаль, ми пропустили і втратили перемогу.

Більшість команд є рівними. Нива старалась пресингувати, але ще раз повторю – ми самі винні. Є моменти – треба забивати. Однак ми їх не реалізували», – приводить слова Маркевича пресслужба Карпат.

  • Львів’яни у наступному турі зіграють з харківським Металістом, матч пройде 25 серпня.
  • Нива гратиме вдома проти Буковини 26 серпня. 
  • Після цього матчу Карпати набрали 10 очків та залишилися другими, а Нива Бузова має стільки ж балів і знаходиться на першій позиції.