Український захисник Максим Таловєров, який належить чеській “Славії” та виступає за австрійський ЛАСК на правах оренди, розповів про те, які варіанти продовження кар’єри у нього були цього літа.

– Я так розумію, що останні три тижні або навіть місяць ти провів у очікуванні. Яким був цей період: важким чи передчуттям чогось великого?

– Насправді я не сидів і не чекав чогось. Працював, тренувався та готувався до сезону. А коли все вирішилось, то за чотири години був уже в Лінці. Швидко з дівчиною зібрали речі та поїхали.

– Ти казав, що завжди питаєш у агента, чи є по тобі офіційні пропозиції. Відкрий завісу, які пропозиції ви розглядали цього літа? Адже інтрига була великою.

– Скажу так – фінальний вибір був між клубами з Німеччини, Франції та Чехії. Але важливо зауважити, що першим домовитись зі “Славією” зміг саме ЛАСК. Отже, вони хотіли мене бачити у себе найбільше.

– Зважаючи на те, що “Шахтар” активно шукав центрального захисника у зв’язку з травмою Бондаря, можливо, до тебе зверталися “гірники” з пропозиціями?

– Особисто до мене чи до мого агента “Шахтар” не звертався. Але я нещодавно змінив номер телефону, тому, можливо, вони телефонували на мій старий номер:)

– Для тебе самого зараз могло б бути цікаво грати у чемпіонаті України чи ти зацікавлений виключно у грі у європейських лігах та русі по них найвищий?

– Звичайно, якщо я опинився і залишаюся в Європі, то для мене це однозначно мета номер один. Також у мене є особисті цілі у завоюванні європейських трофеїв, тому для мене логічніше залишитися в Європі та досягати своїх цілей тут.