В УПЛ цього вікенду проходять матчі 4 туру сезону 2023-2024. В одній із зустрічей п’ятниці зустрічались претенденти на єврокубки Зоря та Олександрія.

Українська Прем’єр-ліга. 4-й тур.

«Зоря» – «Олександрія» – 0:0

 Джордан (7) – Ковалець (33), Савченко (84).

«Зоря»: Турбаєвський, Вантух, Батагов, Джордан, Снурніцин, Дришлюк, Мишньов (Чурко, 85), Антюх (Алефіренко, 76), В.Волошин (Мічін, 57), Кирюханцев, Герреро (Горбач, 85).

«Олександрія»: Шевченко, Копина, Логінов, Бабогло, Ковалець (Плакса, 62), Сігєєв (Шостак, 88), Смирний (Ващенко, 76), Савченко, Калітвінцев, Шулянський (Джевані, 62), Кулаков (Погорілий, 76).

Стадіон: «Лівий берег» (урочище «Млинове», Київська область).

Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область).

Луганці не найкращим чином почали сезон, програвши у двох стартових іграх. Але ситуацію трохи виправили після перемоги над Ворсклою. Натомість Олександрія навпаки почала з двох перемог, після чого поступилась Шахтарю.

У складі Зорі знову не опинилось головного бомбардира минулого сезону Назарія Русина, тренер розповідав про травму форварда. Так само з перших хвилин у воротах грав Турбаєвський, а не Сапутін.

Гра видалась досить динамічною, але гостроти з боку обох команд було небагато. Команди нанесли по 8 ударів, але лише один із них був у ствір. Тож фінальний свисток зафіксував закономірну нульову нічию.

Це дозволяє Олександрії піднятися на 4 сходинку, але одразу три команди можуть її обійти за підсумками туру. За тиждень підопічні Ротаня поміряються силами із Поліссям, тоді як на Зорю чекає виїзд до Миная. Перед цим луганці зіграють в Лізі Європи проти Славії.