У 4-му турі групи А української Першої Ліги львівські Карпати вдома зіграли внічию з Нивою Бузова. Матч завершився з рахунком 1:1.

Безумовно, цей матч можна було вважати центральним у групі. Обидві команди на старті сезону очок ще не втрачали, хоча до гри “Карпат” залишалося багато питань. В складі господарів виділимо Ігора Невеса Алвеса, який у попередніх двох матчах забивав по голу, а в складі “Ниви” – Руслана Паламара, гольова серія якого триває 3 гри (3 голи).

Підопічні Маркевича все ж вважалися фаворитами цього протистояння, але легкої прогулянки їм не варто було очікувати. “Карпати” зараз не в тій формі, щоб з легкістю перегравати таких непоступливих суперників, які у своєму складі мають низку досвідчених гравців.

На початку зустрічі складно було віддати комусь ініціативу. Господарі ніяк не могли знайти ключі до захисту підопічних Жабченка. Згадати можна хіба що удар головою Підлепенця, але повз ворота. Варто також відзначитися колектив із Бузової, який при першій можливості намагався вибігати в атаку. У другій половині тайму гості навіть більше контролювали м’яч, а львів’яни грали занадто пасивно. Такий футбол у виконанні “Карпат” викликав обурення і шалене розчарування.

Наприкінці тайму мав забивати Невес, але він з вигідної позиції не зміг переграти голкіпера. Нарешті перша хороша атака господарів, але реалізація підвела. На перерву команди пішли без голів.

На початку другого тайму господарі відкрили рахунок. Підлепенець пробив з меж штрафної і м’яч влучив у Невеса та залетів у ворота – 1:0. Положення поза грою у легіонера “Карпат” у цьому епізоді не було. У компенсований час Дворовенко вкинув аут, а Тименко головою відправив м’яч у сітку – 1:1. Ось такий розвиток подій… На 90+6 хвилини Нехтій зі штрафного влучив у поперечину! У підсумку, гра завершилася внічию

“Карпати” – “Нива” Бузова 1:1

Голи: Невес (49) – Тименко (90+1)