ЛНЗ вдома поступився Поліссю у матчі 4-го туру української Прем’єр-ліги. Матч завершився з рахунком 1:2.

Українська Прем’єр-ліга. 4-й тур.

ЛНЗ – «Полісся» – 0:1

 Аріелсон, 51

 Насонов, 18, Пасіч, 41 – Шаповал, 12

 Шаповал, 53 (друге попередження)

ЛНЗ: Пеньков – Савін, Муравський, Лопирьонок, Насонов (С. Шестаков, 56) – Хамелюк – Пасіч (Тищенко, 63), Олійник, В. Бойко (Копил, 64), Наумець – Прядун (Нич, 46).

Запасні: Самойленко, Вівденко, Гаврильченко, Норенков, Стасюк, Тарасенко.

«Полісся»: Д. Бойко – Шаповал, Шабанов, Крушинський (Огіря, 46), Чоботенко, Кравченко – Макуана, Козак, Танковський (Смоляков, 56), Мустафаєв (Будківський, 46) – Аріелсон (Кушніренко, 55).

Запасні: Кудрик, Гітченко, Янаков, Шастал, Поспєлов.

Арбітр: Віталій Романов (Дніпро).

Стадіон: «Центральний» (Черкаси).

Черкаський клуб на старті сезону програв Чорноморцеві (0:2) і Кривбасу (0:2) та розгромив Минай (3:0). Натомість Полісся перемогло Верес (2:0) і зазнало поразок від СК Дніпро-1 (1:2) та від Руха (0:1).

На старті поєдинку Прядун міг виводити ЛНЗ вперед, але з меж штрафного з гострого кута поцілив у Дениса Бойка. Суперники одразу ж відповіли: Макуана зіграв у стінку з Крушинським на лівому фланзі і пробив, але м’яч пролетів зависоко. Невдовзі черкасці ледь не створили собі проблем. Муравський головою перехоплював закидання на Аріельсона і міг зрізати м’яч у свої ж ворота, але Пеньков виручив.

На перерву команди пішли з нулями на табло. Однак на старті другого тайму Полісся вийшло вперед. Козак з правого флангу відпасував на Аріельсона, який відклеївся від оборонців ЛНЗ – бразилець з-за меж штрафного поклав м’яч у дальній кут. Блискучий дебют 18-річного легіонера в УПЛ.

Через дві хвилини піля забитого голу житомирська команда залишилася в меншості – Шаповал вхопив другу жовту за підкат проти Віталія Бойка. За чотири тури нового сезону Полісся встигло заробити третє вилучення!

Втім, житомиряни у меншості змогли відзначитися ще раз. Після удару Кушніренка Пеньков зумів дотягнутися до м’яча, але парирувати не зміг. На 88-й хвилині ЛНЗ огризнувся голом Шестакова. Поліщуки зуміли дотерпіти і втримати перемогу. 1:2 – Полісся везе додому три очки.