Анонс матчів третього туру сезону 2023/24 у Другій лізі.

П’ятниця, 18 серпня 2023 року. 12:00. м. Кременчук, стадіон Кремінь-Арена.

Кремінь-2 (Кременчук) – Реал Фарма (Одеса)

Арбітр – Тарас Козак (Львівська область)

Історія протистоянь у Другій лізі: дві гри, дві перемоги одеситів, різниця м’ячів 0:6.

Остання гра: 21.05.2023. 17 тур. Одеса. Стадіон Іван. “Реал Фарма” Одеса – “Кремінь-2” Кременчук – 2:0 (1:0). Голи: Сергій Барсуков, 17 (1:0), Михайло Попов, 82 (2:0).

Юнаки з Кременчука розпочали сезон з двох розгромних поразок – 0:3 вдома від Чайки і 1:8 в гостях від ЮКСА. В той же час, одесити свій дебютний матч в поточному сезоні виграли у київського Локомотива – 4:1. Наразі Кремінь-2 не тільки не набирав очок від цього суперника, та навіть і не забивав м’ячів у ворота Реал Фарми.

 

Субота, 19 серпня 2023 року. 15:45. с. Калинівка, стадіон Центральний

Чайка (Петропавлівська Борщагівка) – ЮКСА (Тарасівка)

Арбітр – Андрій Шевчук (Володимир-Волинський)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічалися.

Центральний матч туру відбудеться на Київщині у обласному дербі. Друга команда прийматиме четверту.

Петропавлівці в поточному сезоні ще не пропускали – гостьові перемоги 3:0 на Кременем-2 і 4:0 над Карпатами-2. Тарасівська ЮКСА в дебютному для себе сезоні розпочала з нульової нічиї, а потім розгромила Кремінь-2 – 8:1.

Якщо Чайка раніше припинила виступи в Кубку України, програвши в Звягелі, то ЮКСА пройшла два попередніх раунди, ставши однією з головних симпатій турніру. Тільки посеред цього тижня поразкою 0:2 від одного з лідерів Першої ліги – Лівого берега – ЮКСА завершила кубкові виступи цього сезону.

Вперше матч Другої ліги ПФЛ відбудеться на стадіоні Центральний в Калинівці, що у Фастівському районі Київської області.

 

Субота, 19 серпня 2023 року. 16:00. м. Вінниця, Центральний міський стадіон Локомотив.

Нива (Вінниця) – ФК Кудрівка

Арбітр – Артем Артеменко (Вінниця)

Історія протистоянь у Другій лізі: не зустрічалися.

ФК Кудрівка в драматичній боротьбі лише по пенальті поступилася першоліговому ФСК Маріуполь у третьому попередньому раунді Кубка України. Тепер з особливим завзяттям команда вирушає у Вінницю, де зіграє з одним із головних конкурентів у боротьбі за найвищі місця.

Вінницька Нива, на відміну від Кудрівки, в якої вже є перемога над Вастом у минулому турі, очок ще не набирала. Щоправда, й грала винятково з фаворитами – Звягелем і Дружбою. Важливий матч, який багато в чому визначить пріоритети серед переслідувачів лідерів, особливо цікавий тим, що два клуби ще не зустрічалися між собою.

Звягель пропускає тур через непарну кількість команд.

Прес-служба ПФЛ