Перед виїзним матчем проти грецького «Аріса» стало відомо про смерть на фронті рідного брата одного із футболістів «Динамо».

Мірча Луческу вирішив не розголошувати його ім’я, щоб не обтяжувати хлопця увагою преси.
Головний тренер київського «Динамо» Мірча Луческу розповів про трагічну подію у його команді. Румунський фахівець повідомив, що напередодні виїзду клубу на поєдинок проти «Аріса» у Лізі конференцій один із футболістів дізнався про смерть свого рідного брата. Він служив у складі ЗСУ, і підопічний Луческу відпросився, щоб встигнути на похорон. Звичайно ж, наставник увійшов до його становища та дозволив не їхати до Салоніки на матч проти «Аріса».

Румунський тренер був роздавлений тим, що сталося – у загиблого солдата залишилася сім’я, дружина та двоє дітей, їм тепер доведеться рости без батька. Це все дуже складно, і поки що кінця не видно цій війні. З особистих міркувань Мірча Луческу вирішив не розголошувати ім’я футболіста, який втратив брата на війні з Росією, щоб його дошкуляла питанням преса.

За словами Луческу, футболісти зараз налаштовані грати та вигравати як ніколи, заради тих українців, які відмовилися від мирного життя та зараз воюють на фронті. Розуміння того, що солдати постійно стежать за виступами клубу, змушує викладатись на полі, щоб не розчаровувати глядачів та вболівальників.

Нагадуємо, що матч-відповідь між «Динамо» та «Арісом» відбудеться вже сьогодні, 17 серпня.