У матчі третього попереднього раунду Vbet Кубку України аматори з «Миколаєва», що на Львівщині, у додатковий час поступилися першоліговому «Агробізнесу» — 1:3.

Головний тренер подолян Олександр Чижевський у коментарі офіційному сайту УАФ розповів, що допомогло його підопічним узяти гору:

— Поєдинок у Миколаєві ще раз засвідчив, що в кубкових баталіях до кожного суперника треба ставитися дуже серйозно. Ось і наше протистояння з місцевою аматорською командою пройшло на зустрічних курсах. Більше того, якби господарі за рахунку 1:1 у компенсований час реалізували пенальті, то довелося би повертатися до Волочиська з порожнім багажем. На щастя, наш воротар виграв цю дуель, хоча без фарту не обійшлося.

А вже в овертаймі далася взнаки наша перевага у фізичній підготовці, що дозволило схилити шальки терезів на свій бік. Користуючись нагодою, хочу віддати належне «Миколаєву» за бійцівську вдачу, бажання грати комбінаційно.

Що далі? Дуже кортить, аби до Волочиська в наступному раунді приїхала команда УПЛ. Це б стало для міста справжньою подією.