Головний тренер молодіжної збірної України Унаї Мельгоса розповів про результати роботи на семінарі для тренерів в Ужгороді, який був ініційований Сергієм Ребровим.

«Я вважаю себе частиною проєкту Сергія Реброва, адже молодіжна збірна є своєрідним мостом для потрапляння гравців у головну команду.

Наразі моя роль – готувати футболістів, щоб вони швидко адаптувалися до національної збірної. Крім того, я є координатором взаємодії між командами U-17, U-19 та U-21, де переді мною стоять дуже схожі завдання – імплементувати гравців у більш дорослі команди.  

В Ужгороді ми працювали саме для того, щоб запустити процес, ініційований Сергієм Ребровим. Ми взаємодіяли зі спеціалістами, які вже тривалий час працюють в УАФ. Ми обговорювали ідеї гри, роботу з гравцями, яких треба підготувати до національної збірної», – сказав Мельгоса.

Нагадаємо, іспанський фахівець замінив на посаді головного тренера молодіжної збірної Руслана Ротаня, який працюватиме з олімпійсько командою.

Детальніше на ua.tribuna.com:
https://ua.tribuna.com/uk/football/1000000088180-trener-sbornoj-ukrainy-u21-melgosa-moya-rol-gotovit-futb/?utm_source=copy