Categories: УПЛ

УПЛ: Кривбас вдома впевнено здолав ЛНЗ

Криворізький “Кривбас” переграв черкаський ЛНЗ у третьому турі української Прем’єр-ліги.

Українська Прем’єр-лига. 3-й тур.

«Кривбас» – ЛНЗ – 2:0

 Безкоровайний (38), Задерака (83).

 Безкоровайний (28) – Муравський (58).

«Кривбас»: Кліщук, Понєдєльнік, Безкоровайний, Стецьков, Дібанго, Задерака (В. Блізніченко, 86, Іліч (Татарков, 65), Базімана (Приходько, 65), Луньов (Дебелко, 80), Хомченовський, Кожушко (Вакулко, 80).

ЛНЗ: Пеньков, Бойко, Лопирьонок, Муравський, Наумець (С. Шестаков, 56), Норенков, Прядун, Савін (Є. Пасіч, 56), Стасюк (Насонов, 56), Тищенко (Олійник, 46), Хамелюк (Нич, 73).

Арбітр: Олександр Кальонов (Івано-Франківськ).

Стадіон: Стадіон «Гірник» (м. Кривий Ріг Дніпропетровської області).

Повітряна тривога на Дніпропетровщині “відклала” старт зустрічі на 45 хвилин. Затримка, звісно, відобразилася на настроях команд. Спраглим до гри криворіжцям і гостям із Черкас бракувало ідей у завершальній стадії. Зате не бракувало бігової роботи.

Трохи цікавіше стало в середині тайму. Ось Кліщук перевів на кутовий удар Прядуна низом. Далі двічі пильність кіпера ЛНЗ Пенькова перевірили Хомченовський та Кожушко. Новий спалах активності припав на період перед перервою. Тоді ж “Кривбас” і повів – Бескоровайний підключився до атаки та з близької відстані відправив м’яч у сітку.

На старті другої половини ледь не підстеріг помилку Кліщука Пасіч. Проте, його підступний чи то навіс, чи то удар воротар перевів над поперечиною. Невдовзі вступив у гру й Пеньков, коли довелося рятувати ЛНЗ після удару Приходька. Знову бив із меж штрафного Кожушко – голкіпер черкащан витягнув із ближнього кута.

Гол назрівав і таки трапився на 83-й хвилині. Власну перевагу подвоїв “Кривбас” – у класичному стилі. Це Хомченовський виконав навіс із лівого флангу, а Задерака головою переграв Пенькова – 2:0 у підсумку.

Сапотюк Юрій

Recent Posts

Усик за очками переміг Ф’юрі та став абсолютним чемпіоном світу в хевівайті

Увечері 18 травня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбулося велике шоу боксу.Читати далі

2 хв. ago

Іспанія розгромила Англію у фіналі жіночого чемпіонату Європи U-17

У фіналі жіночого чемпіонату Європи U-17 збірна Іспанії перемогла команду Англії (4:0). Читати далі

7 години ago

Георгій Судаков: Не зупиняюсь на досягнутому, відновлюємось і готуємось до Євро

Півзахисник «Шахтаря» Георгій Судаков підбив підсумки клубного сезона 2023/24, у якому гірники стали чемпіонами України та завоювали Кубок…

7 години ago

Шовковський: Якщо суддя свиснув фол, хоче або не хоче, але має ставити 11-метровий удар

“Біло-сині” оформили впевнену перемогу над “Кривбасом” (3:1). Олександр Шовковський розуміє емоції Вернидуба щодо призначеного пенальті,…

8 години ago

Легенда Челсі та збірної Бразилії готується стати тренером

Тьяго Сілва вже почав проходити навчання, щоб стати майбутнім тренером.Читати далі

8 години ago