Нехай не за вивіскою, але за поточним станом команд – це точно один з центральних поєдинків третього туру УПЛ. “Полісся” один з двох стартових матчів програло, однак на те були об’єктивні причини: вилучення та шалений тиск сильного суперника. А “Рух” взагалі здивував, почергово розібравшись з двома представниками України у єврокубках.

УПЛ, 3-й тур.

Полісся Житомир – Рух Львів 0 : 1.

0 – 1. Квасниця – 90.

“Полісся”: Бойко, Шабанов, Чоботенко, Смоляков, Кравченко, Огіря, Крушинський (Янаков, 69), Мустафаєв (Танковський, 46), Макуана, Назаренко (Козак, 63), Будківський

“Рух”: Ледвій, Сич, Слюбик, Дідик, Роман, Едсон, Сапуга, Теслюк (Квасниця, 56), Притула (Таллес, 66), Клімчук, Соломон (Рунич, 56, Пастух, 90+3)

Попередження: Назаренко – Роман, Сапуга, Довгий, Руніч

В поєдинку зійшлись команди, які класно розпочали сезон – Рух здобув дві перемоги у 2 матчах, а Полісся має перемогу та поразку за 2 тури. Напевне, через це перша половина пройшла сухо та майже без моментів, хоча новачок УПЛ був гострішим. Ледвій двічі рятував, спочатку після удару головою Чоботенка, а пізніше гостро пробив Кравченко.

По перерві Полісся продовжувало створювати більше небезпеки, але могло і пропустити – Сапуга головою замикав навіс з флангу, але Бойко парирував удар зблизька. Після цього моменту екс-воротар Динамо про щось спілкувався із суддею, приобійнявши його.

Денис на 77 хвилині ледь не привіз гол у власні ворота, віддавши неточну передачу в дотик – гравці Руха не скористались епізодом. Полісся після цього притиснуло львів’ян до власних воріт, однак з великою кількістю навісів впорався Ледвій. Рух все ж виявився більш наполегливим: Климчук класно навісив на дальню стійку, а Квасниця в дотик замкнув.

Таким чином, Рух набрав 9 очок та став одноосібним лідером УПЛ після 3 турів (Динамо та Шахтар не грали свої поєдинки). Полісся з 3 пунктами розташувалось на 10 сходинці.