“Інгулець”, повернувшись до Першої ліги, очок не втрачав, перемагаючи суперників з різницею не менше ніж два голи. “Діназ” на старті чемпіонату обходився без нічиїх. Спочатку команда Олександра Головка зазнала поразки, а в минулому турі здобула домашню перемогу над “Кременем”.

Перша ліга, 3-й тур.

Інгулець Петрове – Діназ Вишгород 4 : 0.

1 – 0. Сітало – 12.

2 – 0. Козак – 43.

3 – 0. Квасов – 76.

4 – 0. Кольцов – 85.

“Інгулець” після свого повернення до Першої ліги очок не втрачає. Підопічні Лупашка за грою зараз переважають переважну більшість суперників у групі. “Діназ” у минулому турі переграв “Кремінь”. У двох матчах три голи забив 38-річний В’ячеслав Шевченко, але сьогодні він навіть у заявку не потрапив.

Господарі вже в дебюті відкрили рахунок. Після прострілу Запорожця в один дотик в кут пробив Сітало – 1:0. У вишгородців м’яч взагалі не тримався, але і петровці не хотіли ризикувати, тому темп гри був досить повільний. Хорошу можливість забити вдруге мав Сітало, але він пробив повз дальній кут. Перевага підопічних Лупашка з кожною хвилиною зростала. На останній хвилині тайму Козак з-за меж штрафної точно пробив у дальній кут – 2:0.

У другій половині зустрічі продовжували домінувати господарі, а вишгородці ніяк не могли нав’язати свою гру. Відсутність досвдченого Шевченка все ж давалася взнаки. Наприкінці зустрічі Віталій Кольцов реалізував пенальті і довів рахунок до розгромного – 3:0. У підсумку, третя перемога поспіль для петровців.