Президент “Динамо” Ігор Суркіс оцінив трансфер півзахисника київського клубу Миколи Шапаренка в більше, ніж 10 мільйонів євро. Про це повідомляє Dynamomania з посиланням на ТаТоТаке.

Якщо запропонована сума буде меншою, ніж 10 мільйонів євро – її не візьмуть до уваги. Якщо більшою – вона буде розглянута керівництвом “Динамо”.

Наразі в киян є одна пропозиція щодо трансферу Шапаренка. Згідно з інформацією джерел, ця команда не представляє топ-5 європейських чемпіонатів.

Також важливою умовою для трансферу є шлях киян в Лізі конференцій.

“Миколу Шапаренка не відпустять із “Динамо”, якщо киянам вдасться пройти грецький “Аріс”, а потім найсильнішого у парі “Бешикташ” – “Нефтчі”.

Якщо Динамо проходить у наступний раунд – зараз до гіпотетичного матчу з турками жодних рухів не буде. Усі розуміють, що без Шапаренка проти турків буде тяжко”, – повідомляє ТаТоТаке.

Нагадаємо, що Микола є вихованцем академії “Маріуполя” та “Динамо”. За першу команду киян він провів 147 матчів, відзначившись 18 голами і 16 асистами. Також на його рахунку 28 поєдинків за національну збірну України.

Аналітичний портал Transfermarkt оцінює 24-річного півзахисника в вісім мільйонів євро.