Конголезький форвард Дьємерсі Мбокані вирішив, що йому ще зарано вішати бутси на цвях та поїхав підкоряти чемпіонат Вірменії.

В послугах бомбардира зацікавлений місцевий клуб Ноа.

Під час своєї багаторічної кар’єри Дьємерсі Мбокані змінив 12 клубів. Найближчим часом 37-річний футболіст підпише контракт з єреванським Ноа.

У минулому сезоні Мбокані виступав у другому дивізіоні Бельгії, де захищав кольори клубу Васланд-Беверен. Нападник продемонстрував досить високу результативність, забивши 16 голів у 24 матчах. Після завершення сезону Мбокані отримав статус вільного агента.

Для продовження кар’єри таранний форвард обрав восьму команду вірменської Прем’єр-лізі. До речі, одноклубниками Мбокані будуть вихованець донецького Шахтаря Артур Міранян та колишній гравець кам’янської Сталі Артур Даніелян.

Нагадаємо, що Дьємерсі Мбокані є найдорожчим придбанням Динамо. За перехід форварда кияни заплатили Андерлехту 11 мільйонів євро.

Загалом за “біло-синіх” Мбокані забив 31 м’яч у 77 поєдинках. У складі Динамо Мбокані ставав чемпіоном України (2014/15), двічі володарем Кубка України (2013/14, 2014/15), а також Суперкубка України (2016/17).