Хавбек “Дніпра-1” Руслан Бабенко поділився очікуваннями від протистояння із празькою “Славією” у кваліфікації Ліги Європи та розповів про єврокубкові амбіції команди в нинішньому сезоні.

– Команда вирушила на єврокубковий виїзд. Які очікування?

– Усі розуміють, що “Славія” – силова та пресингуюча команда. Останніми роками вона постійно грає у єврокубках і досить успішно. Це будуть дуже важкі та дуже важливі матчі для нас. Дуже хочеться забезпечити собі, скажімо так, єврокубкову осінь.

– Слідкували за жеребкуванням двох турнірів?

– Так-так, знаємо, хто може бути суперником. Але це ні про що поки не говорить, адже всі думки зараз про “Славію”. Ми вже й забули про “Полісся”, і не думаємо про те, хто випаде далі: “Зоря”, “Лех” чи “Спартак” Трнава.

– Що скажеш загалом про початок сезону. Чи є щось схоже на минулий рік – знову команда значно оновилася, і через матчі приходить порозуміння?

– Так, саме так. Сподіваюся, що з кожною грою ми додаватимемо в розумінні один одного. Цей етап можна пройти лише за матчами. Додаватимемо і сподіватимемося, що зможемо битися, як минулого сезону, за найвищі місця.

– У цьому сенсі, можливо, в плюс піде жорсткий календар у серпні?

– Думаю так. Особисто для мене грати кожні три дні – кайф! Усі думки про ігри, про футбол і про те, щоб це тривало якнайдовше.