“Барса” надає пріоритет закриттю трансферів Кессьє та Дембеле, щоб мати можливість зареєструвати всіх новачків до початку чемпіонату, який стартує вже цієї п’ятниці.

Свій перший матч в Ла Лізі каталонці зіграють в неділю на виїзді з “Хетафе”.

На сьогоднішній день в офіційному реєстрі Ла Ліги зареєстровано 13 гравців першої команди Барселони, двоє з них – Франк Кессьє та Усман Дембеле, які вже найближчим часом покинуть каталонську командую.

Пріоритетом для клубу є реєстрація наявних гравців, за оновленими контрактами це Гаві та Араухо, а також нових підписань Ілкая Гюндогана та Оріоля Ромеу. З Іньїго Мартінесом поспіху менше, оскільки він травмований.

Стало відомо про домовленість Дембеле з ПСЖ щодо трансферу, парижани заплатять 50 млн. євро, які прописані в контракті Усмана. Але навіть тут каталонців чекає розчарування, адже умовами контракту з Дембеле, який діє до літа 24-го року, Барселона отримає всього половину від суми трансферу, тобто Барса може розраховувати лише на 25 млн. євро.

Також Барселона надала дозвіл Кассьє вести переговори щодо контракту з “Аль – Ахлі”. До кінця не зрозуміла ситуація з Лангле та Дестом, на яких не розраховує Хаві, і хочуть позбутися в “Барселоні”.